Friday 14. October Concert - Sala 3

Fri.14. Oct Concert - Sala 3

Room 3

JOINA


door opening: 20:00 H
start concert: 20:30 H
ticket office: 12 €
advance: 10,18 (gastos incluidos)
Points of sale: ENTRADIUM
Contacto promotor.

Joina realitzarà el proper 14 d’octubre 2022 una festa a la sala Razzmatazz per celebrar els seus 4 anys de trajectòria als escenaris.

Totes les persones que han format part del seu creixement artístic i musical formaran part d’aquest espectacle de maneres que anirem desvetllant.

La manera en què JOINA entén i expressa la poesia en forma de música, l’ha convertit en una de les principals figures de l’escena del rap. La seva capacitat d’escriure i cantar en prosa és envejable i el seu ampli bagatge musical li ha permès crear una sonoritat única i personal tan difícil d’aconseguir en l’ampli panorama musical actual.

JOINA es va estrenar amb l’àlbum Companyes que neix fruit d’una estada a París, un àlbum de mirada crítica i reivindicatiu centrat en la figura de la dona com a eix de canvi i transformació. Després de dos anys girant, va publicar el seu segon àlbum titulat ÒRBITA 9.18, un treball més introspectiu que representa una mirada cap endins, una necessitat de trobar la pròpia casa.

Crítica del Mondosonoro de l’últim àlbum:

"Joina vuelve a remover los tópicos con su estilo personal, que mezcla la intimidad de su talento como pianista solista con su forma de componer, moderna, salpicada de pop, black music, arreglos electrónicos y urbanos (el autotune va y viene a lo largo del álbum), poesía y rap. En este segundo álbum, Joina muestra una evolución que la ahonda más en los sonidos actuales y en experimentar también con la electrónica y los ritmos, sin apartarse totalmente de ciertas coordenadas que marcaron su anterior “Companyes” (18)." Mondosonoro 

Fitxa artística:

Joina Canyet: veu
Kevin Díaz: teclats i sintetitzadors
Abril Sauri: bateria i PAD
Ferran Jaumira: guitarra elèctrica

 

 

 

 

 

 

 

ticket Purchase tickets