SKATALÀ + BAD MANNERS + BUSTER SHUFFLE


door opening 18:30 H
start concert 19:00 H
advance 25 € + gastos de distribución
ticket office 30 €
Points of sale www.tickets.hfmncrew.com, Daily Records, Revolver, Partisano, Batabat

Contacto promotor.


SOLD OUT
No tickets will be sold at the box office.
Share

Sorry, but this content is available only in spanish.

◆ Skatalà (Els pioners mai moriran)
◆ Bad Manners (Buster Bloodvessel’s back
◆ Buster Shuffle (La nova generació)

Dos anys i mig després del seu pas pel festival Barna'n'Roll i més de 9 anys després del seu darrer concert en una Sala, els pioners reapareixen en el Festival que els va veure inaugurar la seva gira de 25è aniversari al 2010 a Girona. Ho fan en l'any que ha vist també la reedició del seu ja mític segon disc "Un de nou" i com sempre serà una festa memorable. SKATALÀ Mai Morirà.

Ja tardaven en Buster Bloodvessel i els seus BAD MANNERS a xafar la ciutat de Barcelona i rodalies, en mig de la seva gira per UK faran una visita fugaç a la capital catalana per a partcipar de nou al Rudecat, un festival que van encapçalar al 2012. Els seus classic "Lorraine", "Can Can", "Lip up Fatty", "This Is Ska!” o "Sally brown" no faltaran.

És pràcticament impossible no passar una bona estona a l'escoltar BUSTER SHUFFLE. Són uns entusiastes del 2 Tone i porten un parell d'anys enormement reeixits. El secret radica en les inspirades habilitats d'artesania i arranjament de la força motriu creativa, Jet Baker, qui fusiona sense esforç Cockney Ska i Pop amb un autèntic so de Rock and Roll i lletres que et faran riure.

Artwork