Monday 04. December Concert - Sala 2

Mon.04. Dec Concert - Sala 2

Room 2

Winter Festival by mFLive


door opening: 18:45 H
start concert: 19:00 H
ticket office: 15 €
advance: 12 € + gastos distribución
Points of sale: entradium.com
Contact promoter.

Winter Festival 2023 aterriza en RazzMatazz 2 en colaboración con Suricat. Conoce a las cabezas de cartel:

Scorpio. Estil, versatilitat, potència, espectacle i actitud defineixen a la Scorpio. Un dels personatges inoblidables de la primera edició de l’exitós programa de TV3, Eufòria, gràcies al seu talent i a la seva personalitat arrasadora. Influenciada per diferents gèneres com el Pop, l'R&B o la música urbana, i inspirada per referents icòniques com la Beyoncé o la Rihanna, la carismàtica cantant fa un any que emprenia un nou viatge amb el segell Delirics, amb qui ha publicat el seu àlbum debut ‘Antares’, produït pel Pep Saula i el Jan Aygua.

Bounce Twice. Bounce Twice va néixer l’any 2019 com a resultat de la unió entre dos músics de dos mons completament diferents: la cantant i imatge del grup Lil Aiden, de la mà del productor i DJ Efren Kairos. Musicalment saben combinar a la perfecció el català, el castellà i l’anglès. Alguns dels seus referents són Laurent Hill, Nathy Peluso, Princess Nokia, Snow Tha Product i Mac Miller, entre d’altres. Les seves influències, igual que la seva música, tenen característiques del Hip Hop old school amb detalls del Soul, R&B i la música electrònica. Sens dubte, la potent personalitat, desimboltura i imatge de Lil Aiden acompanyada del talent d’Efren Kairos desprèn una actitud que no pot deixar-te indiferent. 


Neisha. Neisha presenta un perfil a mig camí entre la deconstrucció de l’escena club i la singularitat d’una artista pop. Combinant el reggaetón, el dancehall i el trap melòdic, l'artista de Barcelona et porta a un altre nivell amb la seva música... gèneres poc protagonitzats en català i menys, liderats per una dona. Neisha es va donar a conèixer l’any 2016 amb el grup Crimen Pasional, dels primers de reggaetón en català i ja ha actuat a sales com la Sala Apolo i la Sidecar, entre d’altres. Fins i tot, la seva música ha traspassat fronteres fins arribar a Berlín per una festa d’NTS x Adidas.

Contaremos también con Cloe por parte de Suricat y el ganador o ganadora del concurso Microfusa para abrir la noche. Nos vemos!

Artwork

ticket Purchase tickets