SNARKY PUPPY (CRUÏLLA DE PRIMAVERA)


door opening 19:00 H
start concert 20:30 H
advance 26 € + gastos de distribución
Points of sale RED TICKETMASTER y www.cruillabarcelona.com

Contacto promotor.


Sorry, but this content is available only in spanish.

Snarky Puppy és un dels ensembles de jazz i funk més importants del món. ‘La família’, com ells mateixos s’anomenen, és un combo de 30 músics capitanejats pel gran Michael League, un ‘pare de família’ tan humil com exigent.

Snarky Puppy és un grup bastant particular. Perquè els seus fans no van al concert per escoltar la seva cançó preferida, sinó per veure quins nous límits musicals són capaços de sobrepassar. És un grup basat en l’experimentació, i això és exactament el que els seus fans esperen d’ells.

El 26 de març tindrem la sort de rebre’ls a Barcelona, a la Sala Razzmatazz, com a part del Cruïlla de Primavera. Si ja els coneixes, et sentiràs com a casa. I si no, benvingut a la família!

“Soc molt tossut, per això tinc un grup amb tants músics: és un suïcidi financer!”, diu Michael League en una entrevista amb Rolling Stone. Aquesta obstinació l’ha portat a liderar una de les bandes més ambicioses del món, però també a crear el seu propi segell discogràfic i el seu propi festival, al mateix temps que lidera el seu altre grup Bokanté.

Gràcies a l’obstinació de League, Snarky Puppy porta 16 anys de carrera2 Grammys i 13 álbums a les seves espatlles, i més de 50 músics han format ja part de la Família.

Van ser al Festival Cruïlla 2016 presentant Culcha Vulcha i ara arriben al Cruïlla de Primavera 2020 amb el seu darrer àlbum, Immigrance, i amb un gran setlist de cançons atemporals.