Mueveloreina + Las Chillers


apertura de puertas 19:30 H
inicio concierto 20:30 H
anticipadas 10 € + gastos de distribución
taquilla 12 €
Puntos de venta CODETICKETS

Contacto promotor: www.curtcircuit.com


MUEVELOREINA

Mueveloreina porten impulsant un projecte mutant àcid, polític, esteticista i enganxós des de fa poc més d’un any. El 29 de novembre presenten a Curtcircuit el seu primer disc, titulat ‘CARNE’, i que inundarà de ritmes tropicals l’estiu per refrescar-nos en els dies més calorosos.

Ritmes llatins i electrònics acompanyats de lletres punxants i molt crítiques amb la societat contemporània. Són tan eclèctics que és complicat etiquetar-los en un estil concret, per això ells mateixos s’han preocupat de crear el seu propi gènere: ‘música electrapical’ (electrònica, trap i tropical). Un concert que promet ser una autèntica festa!

 

 

LAS CHILLERS

Las Chillers, trepitjaran per primera vegada Curtcircuit per embogir al públic amb les seves versions de temes com a ‘Mujer Contra Mujer’, ‘Duro de Pelar’ o ‘Bailando’, i el llançament del seu primer single ‘Siempre Juntas’, relat dels seus viatges en carretera de Madrid a Benidorm. Després d'arrasar en revetlles i festivals de tota Espanya, passaran per la sala Razzmatazz a escalfar l'ambient abans de l'actuació de Mueveloreina.

Reivindicació i hedonisme van de la mà en tots els seus concerts.

Artwork