Mueveloreina + Las Chillers


apertura de puertas 19:30 H
inicio concierto 20:30 H
anticipadas 10 € + gastos de distribución
taquilla 12 €
Puntos de venta CODETICKETS

Contacto promotor: www.curtcircuit.com


APLAZADO
Por cierre temporal de la sala
Compartir

APLAZAMOS EL CONCIERTO DE MUEVELOREINA Y LAS CHILLERS A MARZO 2020, MUY PRONTO OS DAREMOS TODOS LOS DETALLES DE LA NUEVA FECHA.

PODÉIS PEDIR LA DEVOLUCIÓN DE ENTRADAS EN EL SIGÜIENTE MAIL, HASTA EL 27 DE DICIEMBRE DE 2019: premsa@curtcircuit.com 

 

AJORNEM EL CONCERT DE MUEVELOREINA I LAS CHILLERS AL MARÇ 2020, BEN AVIAT US DONAREM TOTS ELS DETALLS DE LA NOVA DATA.

PODEU DEMANAR LA DEVOLUCIÓ D'ENTRADES EN EL SEGÜENT MAIL, ABANS DEL 27 DE DESEMBRE DE 2019: premsa@curtcircuit.com 

 

MUEVELOREINA

Mueveloreina porten impulsant un projecte mutant àcid, polític, esteticista i enganxós des de fa poc més d’un any. El 29 de novembre presenten a Curtcircuit el seu primer disc, titulat ‘CARNE’, i que inundarà de ritmes tropicals l’estiu per refrescar-nos en els dies més calorosos.

Ritmes llatins i electrònics acompanyats de lletres punxants i molt crítiques amb la societat contemporània. Són tan eclèctics que és complicat etiquetar-los en un estil concret, per això ells mateixos s’han preocupat de crear el seu propi gènere: ‘música electrapical’ (electrònica, trap i tropical). Un concert que promet ser una autèntica festa!

 

 

LAS CHILLERS

Las Chillers, trepitjaran per primera vegada Curtcircuit per embogir al públic amb les seves versions de temes com a ‘Mujer Contra Mujer’, ‘Duro de Pelar’ o ‘Bailando’, i el llançament del seu primer single ‘Siempre Juntas’, relat dels seus viatges en carretera de Madrid a Benidorm. Després d'arrasar en revetlles i festivals de tota Espanya, passaran per la sala Razzmatazz a escalfar l'ambient abans de l'actuació de Mueveloreina.

Reivindicació i hedonisme van de la mà en tots els seus concerts.