SNARKY PUPPY (CRUÏLLA DE PRIMAVERA)


apertura de puertas 19:00 H
inicio concierto 20:30 H
anticipadas 26 € + gastos de distribución
Puntos de venta RED TICKETMASTER y www.cruillabarcelona.com

Contacto promotor: www.cruillabarcelona.com


CANCELADO
Compartir

Lamentamos comunicar la cancelación definitiva de nuestra gira en España en 2020.


Barcelona 29 de Agosto – Sala Razzmatazz
Madrid 30 de Agosto – Sala La Riviera


Promotores, Oficina y la propia banda h
emos trabajado conjuntamente para poder realizar los conciertos en las fechas anunciadas, pero razones de operativa logística y normativa actual, hacen imposible realizar los conciertos tal y como teníamos previstos. Sentimos mucho las molestias que pudiéramos causar.
Volveremos tan pronto como podamos y las medidas de seguridad nos lo permitan.
Agradecemos, el cariño y la comprensión. Deseamos que os cuidéis y volvamos a vernos en 2021.


Las entradas serán reembolsadas por el canal de compra de Ticketmaster España en el menor tiempo posible, sin la necesidad de realizar ningún trámite.

Snarky Puppy és un dels ensembles de jazz i funk més importants del món. ‘La família’, com ells mateixos s’anomenen, és un combo de 30 músics capitanejats pel gran Michael League, un ‘pare de família’ tan humil com exigent.

Snarky Puppy és un grup bastant particular. Perquè els seus fans no van al concert per escoltar la seva cançó preferida, sinó per veure quins nous límits musicals són capaços de sobrepassar. És un grup basat en l’experimentació, i això és exactament el que els seus fans esperen d’ells.

El 26 de març tindrem la sort de rebre’ls a Barcelona, a la Sala Razzmatazz, com a part del Cruïlla de Primavera. Si ja els coneixes, et sentiràs com a casa. I si no, benvingut a la família!

“Soc molt tossut, per això tinc un grup amb tants músics: és un suïcidi financer!”, diu Michael League en una entrevista amb Rolling Stone. Aquesta obstinació l’ha portat a liderar una de les bandes més ambicioses del món, però també a crear el seu propi segell discogràfic i el seu propi festival, al mateix temps que lidera el seu altre grup Bokanté.

Gràcies a l’obstinació de League, Snarky Puppy porta 16 anys de carrera2 Grammys i 13 álbums a les seves espatlles, i més de 50 músics han format ja part de la Família.

Van ser al Festival Cruïlla 2016 presentant Culcha Vulcha i ara arriben al Cruïlla de Primavera 2020 amb el seu darrer àlbum, Immigrance, i amb un gran setlist de cançons atemporals.

Artwork