SNARKY PUPPY (CRUÏLLA DE PRIMAVERA)


apertura de puertas 19:00 H
inicio concierto 20:30 H
anticipadas 26 € + gastos de distribución
Puntos de venta RED TICKETMASTER y www.cruillabarcelona.com

Contacto promotor: www.cruillabarcelona.com


 En estos momentos delicados queremos agradecer la paciencia y la comprensión que nos habéis demostrado en los últimos días. En el esfuerzo común para frenar la pandemia, nos hemos visto obligados a cancelar y posponer gran número de las actuaciones que teníamos previstas dentro de nuestra gira europea. Promotores, Oficina y la propia banda hemos trabajado durante los últimos días para poder planificar de nuevo todas las fechas. APLAZAMOS los conciertos de Barcelona y Madrid al 29 y 30 de agosto de 2020, respectivamente. Las entradas ya adquiridas tendrán validez para las nuevas fechas, igualmente se abre el periodo de devolución a través del canal de venta de compra de Ticketmaster España. Sentimos mucho la CANCELACIÓN del 27 de marzo en Bilbao, por el momento no hemos encontrado una alternativa a corto plazo, pero trabajaremos para poder devolver la visita muy pronto. Las entradas serán reembolsadas por el canal de compra de Ticketmaster España en el menor tiempo posible dadas las circunstancias.

 

Snarky Puppy és un dels ensembles de jazz i funk més importants del món. ‘La família’, com ells mateixos s’anomenen, és un combo de 30 músics capitanejats pel gran Michael League, un ‘pare de família’ tan humil com exigent.

Snarky Puppy és un grup bastant particular. Perquè els seus fans no van al concert per escoltar la seva cançó preferida, sinó per veure quins nous límits musicals són capaços de sobrepassar. És un grup basat en l’experimentació, i això és exactament el que els seus fans esperen d’ells.

El 26 de març tindrem la sort de rebre’ls a Barcelona, a la Sala Razzmatazz, com a part del Cruïlla de Primavera. Si ja els coneixes, et sentiràs com a casa. I si no, benvingut a la família!

“Soc molt tossut, per això tinc un grup amb tants músics: és un suïcidi financer!”, diu Michael League en una entrevista amb Rolling Stone. Aquesta obstinació l’ha portat a liderar una de les bandes més ambicioses del món, però també a crear el seu propi segell discogràfic i el seu propi festival, al mateix temps que lidera el seu altre grup Bokanté.

Gràcies a l’obstinació de League, Snarky Puppy porta 16 anys de carrera2 Grammys i 13 álbums a les seves espatlles, i més de 50 músics han format ja part de la Família.

Van ser al Festival Cruïlla 2016 presentant Culcha Vulcha i ara arriben al Cruïlla de Primavera 2020 amb el seu darrer àlbum, Immigrance, i amb un gran setlist de cançons atemporals.

Artwork