31 FAM + 31 FAM + B2B BEXNIL x CHINESEGUY - CURTCIRCUIT


apertura de puertas 20:00 H
inicio concierto 20:30 H
anticipadas 15 € + gastos de distribución
taquilla 20 €

https://www.salarazzmatazz.com/comunicado-sala-razzmatazz


El concert de 31FAM queda aplaçat, estem mirant de buscar nova data per reubicar el concert. Moltes gràcies pel vostre suport i comprensió!

 

_______________________________________________________________________________

 

31 FAM és un grup de Barcelona que s’ha convertit en tot un fenomen social entre la gent jove, i en un referent de la música urbana del país. Els 6 membres que formen la família (Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam) han creat una sonoritat amb marca pròpia barrejant estils com el trap, el dancehall, el funk i l’R&B. 

En menys d’un any del llançament el seu primer disc, ‘TR3TZE’ suma milions de reproduccions i les seves xarxes socials no paren de créixer. Ja han compartit escenari amb artistes com C. Tangana, Maikel Delacalle, Cecilio G, Damed Squad o Dollar Sellmouni. I a cada concert penjen el cartell d’entrades exhaurides. 

 

Aquest 2020 passen per Curtcircuit per presentar un segon àlbum del qual, de moment, han avançat ‘RIP HOE’, un primer single que té tots els números per convertir-se en un nou himne dintre del seu repertori.

 

B2B BEXNIL x CHINESEGUY

 

Bexnil va començar punxant en les batalles de ball freestyle a Barcelona per a convertir-se en un dels productors i DJs més prometedors del panorama actual. Després de treballar amb artistes com Cecilio G, MC BUZZZ, Albany o Aleesha es va unir a ChineseGuy2021 per a crear la festa The Nalgas. Per part seva, Chineseguy2021 és una de les figures clau de l'escena underground de la ciutat i ha compartit escenari amb artistes com Khaled, Miss Nina, Yung Beef o Steve Lean, a més de punxar en les festes referents de l'escena urbana de Barcelona.


Ara tots dos faran un B2B a Razzmatazz com warm up del concert de 31 FAM basat en ritmes urbans, Afrobeat, Reggaeton, Dembow, Trap, Hiphop, Funk…

 

 

 

Artwork