Home / Conciertos / MINI RAZZ. Festa Solidària


 

MINI RAZZ. Festa Solidària

 

Domingo 16 Dic Sala 2

Apertura de puertas: 11:00H
Anticipadas: 0 - 3 anys gratuït / 4 - 12 anys 4€ + despeses gestió / a partir 12 anys 6€ + despeses gestió
Puntos de venta: CODETICKETS
Contacte promotor: info@salarazzmatazz.com
 

La Sala Razzmatazz, Minimúsica i Amnistia Internacional presenten una festa musical i solidària adreçada al públic infantil i familiar.

La música en viu arribarà diumenge 16 de desembre a la Sala Razzmatazz de Barcelona per primer cop en horari diürn i familiar, de la mà de Wendi James (ExTransvision Vamp), Fred i Son i Joan Colomo que participaran en aquesta iniciativa a benefici de les campanyes d'Amnistia Internacional pels drets humans arreu del món.
La Sala Razzmatazz i Minimúsica (Sones) organitzen una festa dedicada a fer arribar la música als més petits en horari diürn, el proper diumenge 16 de desembre de 2012, des de les 11 del matí fins a les 13.30h. La sessió pretén conscienciar als més petits sobre els drets humans i celebrar l'aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans que enguany farà 62 anys.
La Sala Razzmatazz acollirà un multi-espai dedicat a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys, perquè grans i petits puguin viure l'experiència de la música en un entorn diferent. Les sales 2 i 3 de la sala barcelonina s'ompliran de tallers educatius, concerts en directe, conta-contes i, fins i tot, una escola de ioga per a nens i nenes, a càrrec de Yoguitos. Educadors professionals d'Amnistia Internacional i Minimúsica han preparat diferents tallers per a les famílies.
La festa tindrà entrada gratuïta per als nens d'entre 0 i 3 anys. Per al públic entre els 4 i els 12 anys el preu serà de 4€. Per als més grans de 12 anys, l'accés costarà 6€. Tots els diners recaptats es destinaran a les campanyes d'investigació i acció pels drets humans d'Amnistia Internacional.
La Sala Razzmatazz és un dels referents de Barcelona pel que fa a la cultura musical i l'oci. Un espai obert a les diverses manifestacions culturals i artístiques que any rere any omplen les seves cinc sales d’activitats de tota mena. Fidel a la voluntat de d'innovar i de respondre a la demanda d'un públic exigent, la Sala Razzmatazz segueix les noves tendències musicals programant per a les seves sales grups i DJs nous cada setmana, situant-se com un dels clubs de referència del món pel que fa a la música independent.
Minimúsica va iniciar la seva activitat al 2006 com a cicle de concerts i segell discogràfic, amb l'objectiu d'oferir alguna cosa diferent al públic infantil. A dia d'avui, Minimúsica és una marca consolidada en la qual confien de manera estable festivals com el San Miguel Primavera Sound o el Festival Jardins de Cap Roig. Des del seus inicis, Minimúsica s'ha dotat d'un projecte educatiu que pretén oferir eines als infants per desenvolupar la seva creativitat i noves propostes per ajudar-los a formar el seu sentit crític.
Des d'Amnistia Internacional s'afirma que la música forma part de l'ADN de l'organització: sense drets humans, sense un dret fonamental com el de la llibertat d'expressió, ningú podria gaudir de la creació dels músics ni de les seves lletres. Des del ja mític concert internacional de 1988 al Camp Nou, l'organització ha seguit vinculada al món de la música amb discos benèfics, com l'Instant Karma amb versions de John Lennon, el disc tribut a Bob Dylan, amb motiu del 50è aniversari de l'organització, o la col•laboració estable amb el Festival Cruïlla Barcelona. Amnistia Internacional és independent política i econòmicament, no demana ni accepta subvencions de governs o empreses que puguin comprometre el seu treball. Es finança gràcies a les aportacions de persones compromeses amb la idea d'aconseguir un món més just.

Contacte per a mitjans / entrevistes:

Sala Razzmatazz: prensa@salarazzmatazz.com, Tel. 93 320 82 00
Amnistia Internacional: Dani Vilaró, dvilaro@amnistiacatalunya.org, 93 209 35 36 ext. 2 / 690 81 44 11


 
SALA RAZZMATAZZ, S.L.

C/ Pamplona 88, 1er piso
08018, Barcelona
Tel. 93 320 82 00

inforazz@salarazzmatazz.com
NUEVA APP 2.0! Descárgatela para
iPhone o Android
ENGLISH VERSION

GO!