Home / Conciertos / Iván Ferreiro + Buenaventura


 

Iván Ferreiro + Buenaventura

 

Viernes 26 May Sala 1

Apertura de puertas: 19:30H
Inicio de concierto: Artista invitado (Buenaventura): 20:00H / Iván Ferreiro: 21:00H
Anticipadas: 25¤ + gastos
Contacto promotor: info@roomfestival.com
Mayores de 16 a?os, o menores acompa?ados de su progenitor o su tutor legal con documento de autorizaci?n.
 
 photo PREMSA_PERIODICO_ROOM_patros_281x350_baixa_ivanferreiro-page-001_zpslyufr3n9.jpg

Iván Ferreiro és galleg, cantant, compositor i pianista a temps parcial. Durant els anys 90 va liderar Los Piratas, una de les bandes de rock més representatives de la dècada. Al 2005 va iniciar la seva carrera en solitari, i fins enguany ha completat una sòlida discografia on l’univers mainstream i la comunitat independent conviuen en inèdita armonia. Ha sobreviscut al marge d’etiquetes i això li ha permès estar entre propostes obertament comercials i racons alternatius. Iván ens presentarà “CASA”, el seu sisè disc en solitari, al ROOM FESTIVAL.

___________________________________________________________

Iván Ferreiro es gallego, cantante, compositor y pianista a tiempo parcial. Durante los 90 lideró a Los Piratas, una de las bandas de rock más representativas de la década. En 2005 inicia su carrera en solitario, y hasta la fecha, ha completado una sólida discografía donde el universo mainstream y la comunidad independiente conviven en inédita armonía. Ha sobrevivido al margen de etiquetas y eso le ha permitido estar entre propuestas abiertamente comerciales y recovecos alternativos. Iván nos presentará “CASA”, su sexto disco en solitario, en el ROOM FESTIVAL.

BUENAVENTURA | 20.00 H


Jaime Buenaventura conegut com Buenaventura (Madrid, 8 de setembre de 1991), és un músic i cantautor de pop-rock amb influències d’Andrés Calamaro, Wilco i Iván Ferreiro, entre d’altres.

Nascut a Madrid però criat al municipi madrileny de Majadahonda, Jaime Buenaventura ja tenia formada la seva primera banda: Gritos De Mimo, el 2008, on va compartir vivències durant més de 7 anys amb Varo Brandariz i Leonard Piscoya, guitarra i bateria respectivament. Junts van gravar dos discos d’estudi compostos íntegrament per Jaime Bonaventura, que exercia de cantant i baixista.

Després d’això, emprèn un procés de retir per centrar-se en els seus estudis. Es gradua en Periodisme i Comunicació Audiovisual al 2015. En aquest mateix any, es comencen a gestar els temes del seu primer EP Resiliencias ja com Buenaventura, el seu projecte personal, els quals compon, grava i produeix des de la seva habitació.
Al setembre de 2016, Buenaventura es dóna a conèixer públicament amb el seu primer senzill “Cansado de Escribirte”. Es tracta d’un tema que evoca els sons de guitarra de grups dels 80 inspirats en The Cure, i que compta amb una afilada i irònica lletra de desamor i desencant.

Buenaventura, el rock més genuí en directe junt amb la seva banda formada per Dani Napolitano (bateria), Jose Young (baix), Javi Giralte (guitarra) y Juanan Marín (teclats)
 

 www.ivanferreiro.es
 

V?deo

Audio

SALA RAZZMATAZZ, S.L.

C/ Pamplona 88, 1er piso
08018, Barcelona
Tel. 93 320 82 00

inforazz@salarazzmatazz.com
NUEVA APP 2.0! Descárgatela para
iPhone o Android
ENGLISH VERSION

GO!