Home / Conciertos / MANEL


 

MANEL

 

Miércoles 25 Ene Sala 1

Apertura de puertas: 19:00H
Inicio de concierto: 21:00H
Anticipadas: 18¤ + gastos
Puntos de venta: PROTICKETING
Contacto promotor: info@roomfestival.com
Entradas
  Agotadas

Mayores de 16 a?os, o menores acompa?ados de su progenitor o su tutor legal con documento de autorizaci?n.
 
 photo PREMSA_PERIODICO_ROOM_patros_281x350_baixa_manel-page-001_zpstehyofzg.jpg  

 

Pronunciar el nom de Manel és parlar del fenomen musical de substrat independent més important de l'últim lustre a Espanya. Manel arriba a l'èxit a través dels seus trets diferencials: cançons narratives que darrera la seva aparent quotidianitat amaguen un univers perfectament identificable. Talent i frescor: indubtablement els dos conceptes més comunament associats a aquesta banda.
Tenen una maduresa impròpia de la seva joventut; Guillem Gisbert (guitarra i veu principal), Roger Padilla (guitarra i veu), Martí Maymó (baix i cors) i Arnau Vallvé (bateria i cors) van armar en 2008 un debut, “Els Millors Professors Europeus” -avui dia disc de platí-. A més, és el primer grup pop que ha aconseguit entrar al nº 1 de la llista oficial de vendes cantant en català i també ha guanyat un disc d'Or amb més de 35.000 unitats venudes.
Aquest 2016 arriben amb el seu nou àlbum "Jo Competeixo", amb un so pop contemporani. I és que aquesta banda no es cansa de pujar a l'escenari per seguir batent rècords!

 

___________________________________________________________

 

 

 

Pronunciar el nombre de Manel es hablar del fenómeno musical de sustrato independiente más importante del último lustro en España. Manel llega al éxito a través de sus rasgos diferenciales: canciones narrativas que detrás de su aparente cotidianidad esconden un universo perfectamente identificable. Talento y frescura: indudablemente los dos conceptos más comúnmente asociados a esta banda.
 
Tienen una madurez impropia de su juventud; Guillem Gisbert (guitarra y voz principal), Roger Padilla (guitarra y voz), Martí Maymó (bajo y coros) y Arnau Vallvé (batería y coros) armaron en 2008 un debut, “Els Milllors Professors Europeus–hoy disco de platino-. Además, es el primer grupo pop que ha conseguido entrar al nº 1 en la lista oficial de ventas cantando en catalán y también ha ganado un disco de oro con más de 35.000 unidades vendidas.
 
Este 2016 llegan con su nuevo álbum “Jo Competeixo”, con un sonido pop contemporáneo. ¡Y es que esta banda no se cansa de subir al escenario para seguir batiendo récords!www.manelweb.com
 

V?deo

Audio

SALA RAZZMATAZZ, S.L.

C/ Pamplona 88, 1er piso
08018, Barcelona
Tel. 93 320 82 00

inforazz@salarazzmatazz.com
NUEVA APP 2.0! Descárgatela para
iPhone o Android
ENGLISH VERSION

GO!