Home / Shows / Un Altre Dijous amb: SEWARD + NARWHAL


 

Un Altre Dijous amb: SEWARD + NARWHAL + Sunny Graves Dj set

 

Thursday 24 May Room 3

Opening: 20:00hH
In advance: 8 € + Gastos de distribución ( Cerveza o refresco incluido)
Tickets office: 10 € (Cerveza o refresco inlcuido)
Points of sale: Codetickets
Contacto Promotora: infomiles@milesaway.es
.
 
Sorry, but this content is available only in spanish

Razzmatazz i Estrella Damm posen en marxa conjuntament el cicle de concerts Un Altre Dijous. Es tracta d’una sèrie de nits que tindrà lloc un dijous al mes a la sala Razzmatazz 3 donant cabuda a artistes locals, bandes i djs. Un cicle que no es tanca a cap frontera estilística, partint d’una amplitud de mires que vol ser un aparador musical dinamitzador de l’escena local, independentment de l’estil musical i de l’idioma emprat pels participants. També vol ser un punt de partida i trobada per artistes i públic afí, avid de noves experiències musicals, en una nova parada dins el seu habitual circuit.

 

A cada una d’aquestes cites hi haurà dos directes i una sessió de dj, en el que s’anirà perfilant a mode de club musical mensual. El cicle s’engega el proper dijous 24 de maig amb Seward + Narwhal + Sunny Graves dj set i el 28 de juny amb Nico Roig + Ferran Palau + Bar Vinil() Resident Dj


SEWARD

Un quartet a la recerca permanent, amb un directe visceral, tant proper que deixa sense aler. Un fil d'acció constant. A l'escenari, veu, banjo i guitarra acústica, bateria i percusions, quitarra elèctrica, artefactes sonors i contrabaix. Al seu any d'estrena, Seward ha passat pel Primavera Sound, el BAM i el Primavera Club. Els dos primers capítols del seu album Home han estat co-produits per Matt Pence (Centro-Matic, South San Gabriel, Micah P.Hinson, American Music Club, Midlake,...) en Denton, Texas. Festivales com Canadian Music Week en Toronto, South by Southwest en Austin i The Great escape a Brighton els han convidat a participar a les edicions del 2012.

La música que un nen toca per primera vegada i la mateixa amb la que el vell s'acomiada abans de morir.

 

NARWHAL

Narwhal són Simon Williams (també conegut com Sunny Graves / Jahbitat) i Cristian Subirà (també conegut com Summer Recreation Camp). Van començar a tocar junts l'any 2009. Bevent de fonts tant disperses com el kraut rock, l'ambient, el techno, el shoegaze, el soroll, el pop psicodèlic, l'electrònica contemporània, la música africana, els drones i el minimalisme de l'escola de Terry Riley...I amb l'ús de bateries pesades, campanes, samplers, pedals de loop, guitarres, teclats, greus, efectes i harmonies vocals com eines. El que es construeix a partir d'allà és el que ens guia... després de dos anys d'incansables directes al voltant d'Espanya i Europa, el seu primer EP- Visions Wide EP - va veure la llum al setembre del 2011 a través del segell de Cristian Vogel (Station 55 Records)


www.milesaway.es/op/conciertos/157
 
SALA RAZZMATAZZ, S.L.

C/ Pamplona 88, 1er piso
08018, Barcelona
Tel. 93 320 82 00

inforazz@salarazzmatazz.com
NEW APP 2.0!
Download it for
iPhone or Android
VERSION ESPAÑOL

GO!